Theaterschool Theater&Zo speelt binnenkort de allereerste voorstellingen

Einde van de zomervakantie is het dan eindelijk zover. Na een korte pauze zijn de lessen weer van start gegaan en nu komen de allereerste voorstellingen van de school in zicht! Zaterdag 29 augustus en maandag 31 augustus gaan de allereerste voorstellingen van de groepen van Theaterschool Theater&Zo in première. Wil jij daarbij zijn, dat kan!

 

Zaterdag 29 augustus

10.30  Theater productiegroep speelt ‘Sjakie’

11.30 Zang & Interpretatie presenteert ‘Samen Klinken’

13.00 Musical productiegroep speelt ‘De Verloren Kinderen’

 

Maandag 31 augustus

 20.30 Volwassen Toneel speel ‘Anna’    

Ik kom kijken naar

Wist je dit al…?

Theaterschool Theater & Zo speelt op het 3 Oever Festival!

Theaterschool Theater & Zo speelt op het 3 Oever Festival!

Theaterschool Theater & Zo speelt op het 3 Oever Festival!Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld en lekker eten en drinken. Zaterdag 19 kun je meedoen met leuke workshops en zondag 20 september kun je  onze...

19 September gaat het nieuwe seizoen van start, heb jij je al ingeschreven?

19 September gaat het nieuwe seizoen van start, heb jij je al ingeschreven?

19 September gaat het nieuwe seizoen van start, heb jij je al ingeschreven?

Naast de nu al bestaande groepen komen er twee groepen bij. Een groep voor 4-6 jarigen en een gevorderden groep. Dus of je nou wilt zingen, dansen of juist alleen toneelspelen; hier kan het allemaal. Kijk snel bij welke groep jij het beste past en geef je op voor een gratis proefles

Theaterschool Theater&Zo organiseert een auditie dag

Hou jij van toneelspelen, zingen, bewegen en heb jij al wat ervaring of ben jij een talentvolle ruwe diamant dan zoeken wij jou! Voor de muziektheatergroep die van start zal gaan op 12 september zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde leerlingen. Ben jij het liefst de hele dag bezig met toneelspelen, zingen en zou je elke dag wel in een voorstelling willen spelen geef je dan snel op voor de auditie.

Vakantieactiviteiten

Vakantieactiviteiten

Theaterschool Theater&Zo organiseert 3 theaterdagen voor jong en oud!Tijdens deze vakantie kan iedereen van 4-6 jaar mee op zoek naar BELLO DE BEER. Iedereen van 7+ kan mee op zoek naar de moordenaar met LEVEND CLUEDO. Meedoen kan op woensdag 29 juli, 5 augustus...