Bij de start van een nieuw seizoen is iedereen vanaf 4 jaar weer van harte welkom om een gratis proefles te komen doen bij Theaterschool Theater&Zo. Of je nu op zoek bent naar lessen in toneel, musical of zang bij Theaterschool Theater&Zo is het allemaal te vinden. Elke groep werkt in het eerste helft van het jaar toe naar een zelfgemaakte presentatie vanuit de creativiteit van de leerlingen. In de tweede helft van het jaar wordt er vanuit de docente een gezamenlijke productie gemaakt met alle leerlingen van de school.

De lessen worden gegeven door theaterdocente Zora de Leeuw-Smith, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ. Na het afstuderen heeft zij op meerdere plekken in Nederland gewerkt als theater & musical docent, van peuters tot en met bejaarden. Toch is het altijd haar ambitie geweest om een eigen school op te starten, dus net voor de corona is ze begonnen met het realiseren van deze droom. Na een wat rommelige start blijft er toch de hoop dat het uiteindelijk zal gaan uitgroeien tot een bruisende, prachtige plek vol creativiteit, eigenheid, veiligheid, gezelligheid en natuurlijk ontwikkeling.

Ben je op zoek naar iets maar ben je niet zeker van of wij dat aanbieden, stuur dan even een mailtje naar info@theaterschooltheaterenzo.nl want juist in de beperking zit vaak de creativiteit 😉