Theaterschool Theater & Zo & Mediamerk

Filmweek: Maak je eigen film

Vakantie activiteit

Na het succes van vorige jaren zijn we weer terug met de vakantie activiteit ‘Maak je eigen film’!

Ontdek jouw innerlijke filmster deze zomer bij Theaterschool Theater&Zo! Wil jij de hoofdrol spelen in je eigen film? Bij ons kan het! Tijdens de week van 12 t/m 16 augustus werken we samen aan het bedenken van het verhaal, de personages en het repeteren van scènes. Het hoogtepunt? Een spetterende première waar jij, je familie en vrienden als eerste het eindresultaat mogen bewonderen.

Onze twee professionele begeleiders leren je alle ins en outs, zowel voor als achter de camera. Dit is niet alleen ontzettend leuk, maar ook een unieke leerervaring die je nooit zult vergeten. En natuurlijk krijg je de film mee naar huis, zodat je altijd een blijvende herinnering hebt aan deze fantastische ervaring.

Speel de hoofdrol in jouw zelfbedachte film!

Altijd al gedroomd om in een echte film te spelen? Nu is je kans! Onder begeleiding van een professionele regisseur en filmmaker gaan we werken aan een supertoffe film waarin jij je zelfbedachte hoofdrol mag spelen!

In 1 week gaan we de basisprincipes van filmacteren behandelen, bedenken we de personages en de verhaallijn en gaan we de film opnemen.

Op maandag bedenken we samen het verhaal en de personages. De dinsdag wordt een repetitie dag. Woensdag, donderdag en vrijdag gaan we filmen.

Nodig je familie en vrienden uit voor de première op het grote doek en na afloop krijg je de film mee naar huis.

Benieuwd naar de films van vorig jaar?  Bekijk ze hier:

Protestantse gemeente kerk

Raadhuisplein 35
Huissen

7+

12 augustus t/m 16 augustus

ma 10.00-13.00

di-vrij 10.00-15.00

€ 200

Enthousiast?

Wij ook! Leuk dat je mee wilt doen met onze vakantie activiteit ‘Maak je eigen film’.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar info@theaterschooltheaterenzo.nl